Alsjeblieft, een kleurenpalet van Bibelotte

Welke verfkleur past bij mijn Bibelotte behang? In welke kleur kan ik mijn andere muren en meubeltjes het best verven?

Er gaat geen week voorbij of ik krijg deze vragen in mijn mailbox. En dus heb ik een heus kleurenpalet samengesteld, dat jou helpt bij het kiezen van bijpassende kleuren voor de rest van de kinderkamer. Zo wordt inrichten appeltje-eitje!

Kleurenpalet

Samen met kleurexpert Saskia Huiting heb ik een interactief kleurenpalet ontwikkeld met 12 kleurnummers. Al deze kleuren matchen met het Bibelotte behang. Daarnaast zijn ze ook onderling goed te combineren. Aan mogelijkheden geen gebrek! 

Van subtiel tot gewaagd

Houd je van licht of neutraal? Dan valt jouw oog vast op de bovenkant van het palet. Mag het wat gedurfder? Dan kies je kleuren uit de onderste rij. Ook een idee is een basis te maken met de bovenste kleuren, en voor een kastje of plank te kiezen voor een accentkleur uit de onderste rij. Alle kleuren zijn universele NCS kleurnummers, die je bij de verfspeciaalzaak of bouwmarkt kunt laten mengen in het merk of de kwaliteit die je wilt. Leef je uit!

Tip: check vooraf nog even de tips van Saskia voor het toepassen van kleur in je ruimte

Belangrijk om te weten! 

De kleuren op jouw beeldscherm of geprint op papier zijn nooit een exacte weergave van de uiteindelijke verfkleur. Daarnaast zijn kleuren afhankelijk van de omgeving. De materialen op de vloer of bepaalde lichtinval zijn van invloed op het resultaat. Test de kleur dus altijd eerst in de ruimte waar jij deze wilt gebruiken. 

 

 

 

Zoals gezegd, aan mogelijkheden geen gebrek! Hieronder geef ik je een paar voorbeelden hoe je het kleurenpalet kunt toepassen. Ga vooral zelf lekker schuiven en passen tot je jouw ideale kleurenpalet hebt gevonden.

 

https://www.bibelotte.nl/a-60074287/behang/behang-ochtendgloren-roze/

Kleuradvies op maat
Twijfel je nog en wil je toch een kleuradvies op maat? Dan verwijs ik je graag naar Elina Styling. Geen kamertje is immers hetzelfde, dus iemand die aan de hand van foto’s kijkt welke kleur het best past in jouw situatie, is van harte welkom. Bij een kleuradvies wordt bovendien gekeken naar de lichtinval en de kleuren en materialen op de vloer, die van invloed kunnen zijn op de verfkleur.  

Stylingadvies
Naast verfkleuren brengen ook accessoires sfeer in de kinderkamer. Door het grote aanbod kan het zijn dat je twijfelt over de juiste keuzes. Elina helpt je graag met de styling en decoratie, zodat jij tijd overhoudt én direct aan de slag kunt met het inrichten en stylen van je kamertje. 

Hieronder zie je voorbeelden van een stylingadvies. Meer informatie vind je hier. 

 

 

 

© 2015 - 2022 Bibelotte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel