Behang brengt saaie muren in je kinderkamer meteen tot leven. In de collectie van Bibelotte vind je veel verschillende prints, die van iedere kinderkamer een fijne en unieke plek maken. Of je nu aan de slag gaat met je babykamer of je tienerkamer, de tijdloze dessins groeien in alle ontwikkelingsfases mee waardoor jij en je kind er lang plezier van hebben.

Wil jij aan de slag met de inrichting van je kinderkamer en mag voor jou een mooi Bibelotte behang de basis vormen? Maar vind je het lastig om een goed kleurenpalet samen te stellen voor de rest van het kamertje, perfect passend bij het behang? 

Daar heb ik iets op bedacht! Samen met Elina Styling heb ik kleurkaartjes ontwikkeld waarmee we jou 5 bijpassende kleurnummers geven. Zo weet je zeker dat je de juiste verfkleur kiest. Scheelt jou weer zoeken! 

Klik op de foto hieronder om het kleurkaartje te downloaden. Je ziet dan gelijk de vijf bijpassende kleurnummers.  Let op! Niet voor elke print is er een apart kleurkaartje. Ik gebruik vaak dezelfde kleuren, de kleur zeegroen is in elke print dezelfde kleur zeegroen. Je kunt de kleurkaartjes dus voor meerdere prints gebruiken. Twijfel je welk kleurkaartje het beste bij het behang van jouw keuze past? Mail me gerust! 

Zoek je toch een gerichter advies of een kleurenplan op maat? Lees dan onder de kleurkaartjes verder. 

 

KLEURADVIES

Omdat de inrichting van je kinderkamer zo lang mogelijk mee mag gaan, wil je graag 100% zeker zijn van de keuzes die je maakt voor kleur en behang. Dit vormt ten slotte de basis. Met een Kleuradvies of een Stylingadvies ga jij vol vertrouwen aan de slag!

 

Heb jij een mooi behang van Bibelotte op het oog? En ben je benieuwd naar de perfecte combinatie met verfkleuren voor wanden en meubels in je kinderkamer? Styliste Elina is gespecialiseerd in het inrichten van kinderkamers én werkt regelmatig met de producten van Bibelotte. Zo weet zij precies welke combinaties mooi werken. Omdat geen kamertje hetzelfde is, kijkt ze aan de hand van foto’s mee hoe ze jou persoonlijk kan adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur kiest. Een kleuradvies kost 75,- euro en kan worden aangevraagd via deze link. Het verschil met de kleurkaartjes is dat er bij een kleuradvies altijd gekeken wordt naar de lichtinval in de kamer en de kleuren/materialen op de vloer. Deze kunnen van invloed zijn op de verfkleur. 

 

STYLINGADVIES

Naast verfkleuren brengen ook accessoires veel sfeer in de kinderkamer. Door het grote aanbod kan het zijn dat je twijfelt over de juiste keuzes. Elina helpt je graag met het samenstellen van een stylingadvies, zodat je veel tijd kunt besparen én direct aan de slag kunt met stylen van het kamertje. 

Hieronder zie je voorbeelden van een stylingadvies. Een stylingadvies kost 149,- euro en kan worden aangevraagd via deze link

 

© 2015 - 2021 Bibelotte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel