Hier is-ie dan. Het allereerste Bibelotte magazine, boordevol inspiratie, weetjes, interviews en tips. Gewoon, omdat het zonde is al dit leuks voor mezelf te houden!

Zo deel ik ons favoriete gezinsrecept met je en zie je hoe ik samen met mijn kinderen mijn vingers aflikte bij zelfgemaakte rocky roads van chocolade (aanrader). 

Verder krijg je volop stylingtips voor jouw baby- of kinderkamer en ook van onze knip-en-fröbel DIY word je vast vrolijk. En dan nog iets: blader snel naar pagina 32 voor het verhaal van kleuranaliste Saskia Huiting.Wat doet kleur met je psyche? Welke tint kies je voor welke ruimte? Ik mag het nu van mezelf wel verklappen: er is een heus kleurenpalet voor Bibelotte!

Tot slot bedank ik je voor je donatie bij het downloaden van dit magazine. Ik heb ervoor gekozen elke euro door te sluizen naar Stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die het minder goed hebben dan die van ons - en van een kinderkamer alleen maar kunnen dromen - zicht krijgen op het onbezorgde leven dat ze verdienen.

Jij een dosis maak- en leesplezier, zij een stukje hoop op een betere toekomst. Goede deal lijkt me. Geniet ervan! 

 

Vind jij ook dat ieder kind een fijne leefomgeving verdient? Download het Bibelotte magazine dan niet zonder eerst eendonatie voor Het Vergeten Kind te doen! Zo steunen we samen tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland.

 

 

Hier is de link naar de DIY dromenvanger in het magazine. 

 

© 2015 - 2021 Bibelotte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel