5 Favoriete merken die de kinderkamer afmaken

Altijd benieuwd geweest naar de merken waar Bibelotte graag mee samenwerkt? Bibelotte werkt graag samen met mooie merken die kleinschalig werken en passie voor hun product hebben. Dit zie je uiteraard terug in de kinderkamer styling. In deze blog geven wij je onze top 5 favoriete merken die de kinderkamer afmaken.

We werken graag met kleine ondernemers die passie hebben voor hun product
 • 1. Hout is prachtig - houten lampjes

  Alle producten van Hout is prachtig zijn van eigen ontwerp. Hierdoor is ieder product uniek! Omdat de producten handgemaakt worden, is een aanpassing of personalisatie altijd mogelijk. Daarnaast worden alle producten van duurzaam hout gemaakt en het gebruik van plastic zoveel mogelijk vermeden. Bibelotte vindt de houten lampjes enig en laat deze vaak terugkomen in de styling van de kinderkamers. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke vormen zoals een zwaan, een kasteel, een leeuw, een appel en een vlieger. Hierom is er altijd wel één modelletje dat leuk bij het kinderkamer thema past. Bekijk de producten van Hout is prachtig hier.

 • 2. Lotie - wandplanken

  Lotie is een Nederlands kindermeubel merk, dat houten kindermeubels produceert met de authenticiteit van een vintage product maar de kwaliteits- en veiligheidseisen van nu. Bij Bibelotte zijn wij dol op de wandplanken van Lotie, die erg handig gebruikt kunnen worden voor het opbergen van rommeltjes. Of juist voor het uitlichten van mooie accessoires. De eiken wandplanken staan erg mooi in iedere kinderkamer, babykamer of in andere ruimtes van je huis. Bekijk de producten van Lotie hier.

 • handgemaakte slingers
 • 3. Bisou de Lou - handgemaakte knuffels en slingers

  Bisou de Lou is opgericht door Eveline Boer (moeder van Lou). Het merk staat voor prachtige handgemaakte interieurobjecten van een uitstekende kwaliteit. Bij Bibelotte vinden wij de handgemaakte knuffels en slingers erg mooi, maar Bisou de Lou staat daarnaast bekend om haar dromenvangers. Benieuwd naar de producten van Bisou de Lou? Bekijk deze hier.

 • Mooie posters van WallofArt of Curated Copenhagen

  Als je onze blog al een tijdje volgt, weet je dat Bibelotte gek is op het creëren van art-walls. Art-walls maken een interieur spannend en persoonlijk. Met de prachtige posters van WallofArt en Curated Copenhagen creëer je deze in een handomdraai. De bijzondere prints worden ontworpen door een groep talentvolle artiesten waar zij mee samenwerken. Daarnaast kun je de posters ook mooi laten inlijsten. Bekijk de prachtige collectie van Wall of Art hier of van Curated Copenhagen hier.

 • dierenkoppen van stof
 • 5. Prachtige handgemaakte dierenkoppen van Fabels Out of Vintage.

  De prachtige handgemaakte dierenkoppen van Fabels Out of Vintage worden handgemaakt van gerecyclede materialen. Deze producten zijn een ware toevoeging voor iedere baby- of kinderkamer. Daarnaast kun je een favoriet kledingstuk toesturen om een gepersonaliseerde dierenkop te laten maken. Benieuwd naar de collectie? Bekijk de dierenkoppen hier.

  Benieuwd naar onze collecties? Bekijk dan onze behangcollectie, onze opbergmeubels of onze beddengoed collectie! Voor meer Bibelotte inspiratie kun je ons volgen op Instagram. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.