per pagina

Ben je op zoek naar behang voor de speelkamer? Behang brengt saaie muren tot leven. Daarom vind je in de behangcollectie van Bibelotte tal van lieve en subtiele prints, die we in eigen huis printen. Ook voor de kamer van jouw kindje zit er zeker weten een dessin bij! Of het nu gaat om een babykamer, kleuter- of speelkamer, je kindje zal je dankbaar zijn met ons vrolijke behang op de muren!

Vrolijke kleuren en prints als behang voor een baby-, kinder- of speelkamer

In de eerste maanden van het leven van een baby gebeurt er ontzettend veel. Alles wat ze leren en meemaken, verwerken ze in hun slaap. Daarom is het belangrijk om rust te creëren in de babykamer. Kies dan ook voor behang met rustige tinten. Met het juiste behang breng je je kleintje namelijk helemaal tot rust. In ons assortiment vind je veel mooie, unieke dessins van kinderbehang, in zachte pasteltinten, zoals terraroze behang. Is je kindje al wat groter geworden? Dan ben je vast op zoek naar kinderkamerbehang dat beter aansluit bij de leeftijd van je kindje. Of je nu behang voor een jongenskamer of voor een meisjeskamer zoekt: wij hebben tal van creatieve ontwerpen voor behang in onze collectie. Bekijk bijvoorbeeld eens het behang met vissen voor de kinderkamer of speelkamer.

Ons behang is van uitstekende kwaliteit

Met de kwaliteit van ons kinderbehang wordt een kinderkamer behangen altijd een feest! Waar je vroeger nog met een behangtafel aan de slag moest, is behangen tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Je smeert de muur in met behanglijm en brengt het vliesbehang aan op de muur. Even gladstrijken en de muur heeft een geweldige nieuwe uitstraling gekregen! Geef je nieuwe muur een unieke twist door er ook onze muurstickers op te plakken.

Geef de speel- en kinderkamer een make-over

Met ons vrolijke kinderbehang voor meisjes en jongens, maak je van iedere kinderkamer een gezellig plekje. Weet je niet welk behang het best past in de speelkamer? Bestel dan een paar behangstalen, waarmee je een indruk krijgt van hoe het behang eruit zal zien. Als je echt niet kunt kiezen, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor leuke behangcombinaties. Bekijk de volledige collectie en bestel het behang voor de speelkamer eenvoudig online!