Algemene voorwaarden Bibelotte

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Bibelotte.

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de voorwaarden akkoord gaat.

Een koopovereenkomst komt pas tot stand wanneer de opdrachtgever een opdrachtbevestiging van Bibelotte heeft ontvangen.

Alle bestellingen voor 14.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog in behandeling genomen. Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Mochten er technische storingen voordoen dan is er sprake van overmacht.

De bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden nadat het totaal bedrag op rekening van Bibelotte is bijgeschreven. (muv. behang)

Wanneer een artikel niet meer op voorraad is zal Bibelotte zo spoedig mogelijk contact opnemen met de opdrachtgever om een vergelijkbare aanbieding te doen.

Bibelotte respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zal persoonsgegevens enkel gebruiken voor een correcte afhandeling van de bestelling. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Mocht de opdrachtgever of ontvanger om enige reden gegronde klachten hebben over een bestelling dan is deze gerechtigd om binnen 8 werkdagen na levering de bestelling aan Bibelotte te retourneren. Retourzendingen dienen vooraf aan Bibelotte kenbaar gemaakt te worden. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. Bibelotte behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt of na ontvangst beschadigd zijn.

Bibelotte hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. In geval van klachten omtrent deze producten zal zij contact opnemen met de betreffende fabrikant. Iedere vorm van aansprakelijkheid aan de zijde van Bibelotte omtrent deze producten is hierbij uitgesloten.