5x Behang voor de meisjeskamer

Een rustige basis voor een baby-, kinder-, of tienerkamer begint bij het behang! Niet alleen brengt behang saaie muren tot leven, ook is het een geweldige manier om de kamer een persoonlijk tintje te geven. Onze behangcollectie -die in eigen huis geprint wordt- bestaat uit vrolijke, bijzondere prints die allemaal erg goed bij elkaar matchen. Jouw kleine meisje zal als een roos slapen met onze top 5 behang favorieten!

Met onze tips creeer jij in een handomdraai rust in de kinderkamer.
 • 1. Madelief roze

  Onze bestseller, de Madelief Roze behang print is vrolijk en een favoriet voor het inrichten van de meidenkamer! Want zeg nou eerlijk, wie wordt niet vrolijk van zoveel madeliefjes op een poederroze ondergrond? Iedere meisjeskamer kan een kleurrijke noot gebruiken en hier is dit printje bijzonder geschikt voor!

 • 2. Dottig roze

  Met onze Dottig Roze behang print kun je veel leuke, creatieve combinaties maken. De héél zacht roze print is subtiel, veelzijdig en tegelijkertijd ook natuurlijk. Dit maakt het erg geschikt voor een baby- en kinderkamer, maar ook voor een tienerkamer in de toekomst! Met dit ontwerp hoef je slechts één keer te behangen en is de transitie naar een ‘grote meidenkamer’ makkelijk gedaan met behulp van een paar accessoires en meegroei meubels.

 • mooi met rotan
 • 3. Madelief geel

  Ons Madelief geel behang oogt erg rustig door de lichtgele ondergrond. Deze bijzondere print met madeliefjes kan gecombineerd worden met het Bloemenzee bruin behang of juist met een witte wand voor een frisse uitstraling. Hoe je deze print ook combineert, je kleine meisje wordt ongetwijfeld helemaal vrolijk van dit behang!

 • 4. Retrobloem

  Ons Retrobloem behang roze is getekend door Huis van Mijn. Het is een tijdloos behang, dat de kinderkamer als geen ander opvrolijkt! De roze- en roest kleurtjes in het ontwerp zorgen ervoor dat je dit behang super goed kunt combineren met rotan of brocante accessoires. Dat zullen vrolijke dromen worden!

 • blauw voor meisjes
 • 5. Bloemenzee mini blauw

  De tijd dat iedere meidenkamer volledig in het roze gestyled werd, is helemaal voorbij. En dat is wat ons betreft maar goed ook, want blauw is een hele krachtige kleur voor een meisjeskamer. Ons Bloemenzee blauw behang met haar prachtige takken- en bloemenprint kan eventueel wel mooi gecombineerd worden met zachtroze of bruintinten. Natuurprinten doen het bovendien altijd goed in een kinderkamer!