5x Behang voor een neutrale babykamer

Het inrichten van een babykamer, waar je alle kanten mee op kunt. Dat begint bij een rustige, neutrale basis. Vaak wordt hierbij gedacht aan neutrale verfkleuren, maar ook behang kan verrassend genoeg een prachtige basis bieden. De behang- en verfcollecties van Bibelotte zijn bovendien niet- leeftijdsgebonden waardoor je de babykamer naadloos transformeert naar peuterkamer en tienerkamer. In deze blog delen wij onze top 5 behang favorieten voor een neutrale babykamer. Bekijk welke dat zijn!

Het inrichten van een babykamer waar je alle kanten mee op kunt, begint bij een rustige basis
 • 1. Dottig bruin

  Het Dottig Bruin behang van Bibelotte is met haar warme, neutrale bruintinten zowel geschikt voor meiden als jongens! Ook dient dit behang als een fijne basis voor meegroeikamers, in combinatie met leuke accessoires en onze meegroei meubels. De print van uitgewaaierde stipjes- met een vleugje okergeel hier en daar- is geïnspireerd op keramiek.

 • 2. Cappuccino blauw

  Ons Cappuccino Blauw behang is niet voor niets één van onze favorieten. Het heldere, blauwe blaadjesprint is bijzonder mooi en rustgevend. Bovendien is dit behang heel mooi te combineren met roze tinten, als je toch liever voor een iets meer ‘girly’ look gaat.

 • speelse look
 • 3. Boogje Warmgrijs

  Ons Boogje Warmgrijs behang uit onze collectie wordt om de tientallen boogjes afgewisseld met een eigenzinnig okergeel boogje. Deze wijkt net even af van vorm, waardoor dit patroon lekker speels is! De warm grijze kleurtjes van de andere boogjes zijn neutraal van kleur en goed te combineren met andere kleurtonen en accessoires. Meer weten over welke kleuren leuk bij dit behang matchen? Bekijk ons kleuradvies hier.

 • 4. Wieber warmgrijs - neutraal van kleur

  Ook ons Wieber Warmgrijs behang is subtiel van kleur. Dit patroon is weer nét even anders dan anders en geeft een strakke, speelse look. Af en toe zit er een lichtgrijze wieber tussen de zandkleurige wiebers. Deze bijzondere neutrale kleur matcht erg goed met zand, taupe, donker beige en grijs voor een neutrale basis.

 • sfeervolle print
 • 5. Ochtendgloren bruin - warme print, veel sfeer

  Goedemorgen! De Ochtendgloren Bruin geeft erg veel sfeer met haar warme print. Hierom zal je kleine heerlijk slapen en zich geborgen voelen, wat fijn is voor de ontwikkeling! Dankzij de zonnetjes in het behang, ontwaakt je kleine vanaf een aantal maandjes bovendien gegarandeerd met een lach!