Wandmeubel 200cm

Ons handige wandmeubel is gemaakt voor alle boekjes, speeltjes en knuffels die anders rondslingeren in de kinderkamer. Ook kun je de wandplank vol zetten met mandjes, kratjes of je mooiste kinderservies. Het wandmeubel hoeft namelijk niet per se in de kinderkamer te hangen, maar hangt overal in huis mooi!

Afmetingen: 

Hoogte: 33cm (binnenmaat 25cm) 

Diepte: 24cm 

Lengte: 200cm 

Op voorraad
SKU
510102402000000
Vanaf 295,-
  • Eigen transport en montageservice

  • Levering vanuit voorraad binnen 7 werkdagen op transport

  • Eigen fabriek in Nederland

  • Massief hout en solide constructie

Zo hebben onze klanten dit product gestyledDeel ook jouw aankoop met #bibelottebijmijthuis of @bibelottebedding op Instagram.

Details

Waarvoor gebruik je een wandmeubel in de kinderkamer?

Als je een kinderkamer of speelkamer inricht, kan een wandmeubel niet ontbreken. Dit wandmeubel van vurenhout maken we in twee verschillende maten. Het is dus zowel voor een ruime als voor een kleine kinderkamer geschikt. Je ontvangt het meubel inclusief wandbevestigingsmateriaal. Let op: hang het wandmeubel aan een massieve wand in de kinderkamer, want voor een dun gipsplaatje is het wandmeubel te zwaar. Kies je voor montage? Dan zetten wij het wandmeubel alvast voor je in elkaar. Het bevestigen aan de wand wordt niet door ons gedaan.

 

Bestel onze duurzame meubels online

Een wandmeubel vormt een handig houten opbergmeubel in iedere kinderkamer. Leesboekjes, speelgoed en knuffels worden makkelijk opgeborgen en zorgen voor een leuke blikvanger in de kinderspeelhoek. Maak het geheel af met onze leuke accessoires. Bestel het wandmeubel in de gewenste kleur of kies voor onbewerkt hout, zodat je deze nog zelf kunt schilderen. Plaats je bestelling eenvoudig online.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 510102402000000
EAN 8721022031705
Breedte (in cm) 200