Een opbergmeubel voor kinderspeelgoed

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Met een handig opbergmeubel van Bibelotte kunnen jouw kinderen zelf hun kinderspeelgoed opbergen. Dit meubel is ideaal voor in een kinderkamer, maar ook in de woonkamer is het een uitkomst. Zo blijf je namelijk niet met een berg aan rondslingerend speelgoed zitten aan het eind van de dag, maar berg je dit (al dan niet samen met je kinderen) eenvoudig weer op wanneer het spelen erop zit.

Op zoek naar een opbergmeubel voor speelgoed?speelkamer meubelsspeelkamer meubels

In dit opbergmeubel berg je al het kinderspeelgoed in een handomdraai op

Ben je op zoek naar een handig opbergmeubel waarin je al het kinderspeelgoed eenvoudig opbergt? In onze winkel voor kindermeubels vind je duurzame meubels in verschillende kleuren en maten, die passen in ieder interieur. Onze opbergmeubels gebruik je om onder meer speelgoed, leesboekjes, knutsel- en tekenspullen in op te bergen. Gebruik het meubel tevens in de woonkamer, zodat je ’s avonds rustig op de bank zit, zonder al het speelgoed in zicht!


Ontdek ons veelzijdige meubel

Ons opbergmeubel is niet alleen geschikt om kinderspeelgoed in op te bergen. Word je kindje namelijk al wat ouder? Onze multifunctionele meubels groeien mee met de ontwikkeling van je kindje. Zo gebruik je deze bijvoorbeeld als handige werktafel wanneer hij of zij naar de basisschool gaat! Bekijk het volledige aanbod van houten opbergmeubels en plaats je bestelling eenvoudig online.