per pagina

Het beddengoed bestaat uit verschillende kleuren en ontwerpen die onderling met elkaar matchen. De bovenkant heeft een ander design dan de andere zijde en dat zorgt voor meer style plezier. De ene week kan de effen zijde bovenop, de week daarna een drukke bloemenprint. Genoeg te kiezen en af te wisselen dus.

Kwaliteit boven alles

Het wordt geproduceerd in een fabriek in Spanje. Deze fabriek is volledig energieneutraal. Daarnaast heeft de hele collectie beddengoed het Okotex standaard 100 keurmerk. Daarmee willen we aangeven dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen. Wat Bibelotte extra belangrijk vindt voor beddengoed in kinderkamers. Het katoen heeft een extra dikke draaddichtheid, daarmee is de kwaliteit net wat steviger dan gebruikelijk. Alle printjes en kleuren mixen en matchen met elkaar en ook bij het behang en de vorige collecties. Daarmee biedt Bibelotte voor alle ouders een volledige ondersteuning in het inrichten van de kinderkamer. Van behang, tot muurverf tot beddengoed.

Praktische informatie

De kinderdekbedden en hoeslaken zijn 140 x 220 lang. Zo is er genoeg ruimte om het dekbed in te stoppen. De kussenslopen zijn naar standaard maatvoering 60 x 70 cm. Daarmee dus ook perfect om stiekem zelf om je eigen kussen te doen. 100% katoen met OEKO-TEX standaard 100 certificering. Duurzaam geproduceerd in Spanje.

Bijpassende behang- en verfcollectie

Maak de kinderkamer compleet met onze bijpassende behangcollectie en duurzame en kindvriendelijke verfcollectie Maak van de kinderkamer een geweldige plek dankzij onze producten en bestel ze eenvoudig online. Voor inspiratie neem je een kijkje in ons magazine.