per pagina
Een bed in dezelfde stijl als het opbergmeubel in de kinderkamer? Dat je koopt voor je leven en van generatie op generatie kunt doorgeven? Zoek niet verder. Dit eenpersoonsbed is gemaakt van massief vurenhout en van onverwoestbare kwaliteit. Welterusten!

Bed van massief vurenhout

Zoals je van ons gewend bent, is ook dit meubel gemaakt van kwalitatief vurenhout. Dit hout gaat jarenlang mee, is makkelijk te schilderen in de kleur die jij wilt én heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Ook naturel en onbehandeld is het bed dus een plaatje in de kinderkamer.

Neutraal en tijdloos model


Voor jongens en meisjes. Voor nu en later. Dit bed is werkelijk geschikt voor iedereen en altijd. Het bed heeft afgeronde hoeken, zodat je kind zich niet onnodig stoot. Dankzij de verticale lijnen past deze allemansvriend niet alleen in een Scandinavische en moderne woonstijl, maar ook in een landelijk of klassiek interieur.

Volledig demontabel kinderbed

Ook weer zo’n kenmerk van de houten Bibelotte kindermeubels: het bed is makkelijk in en uit elkaar te zetten. Fijn als je kind verhuist naar een andere slaapkamer, studentenkamer of op zichzelf gaat wonen. En moet het bed tijdelijk naar zolder om te wachten op een nieuwe bestemming? Ook dan is het fijn dat je het als aparte delen kunt opslaan.

Eenpersoons bed of juniorbed

We maken dit bed in twee maten. Ga jij voor 200 x 90cm, het traditionele eenpersoonsbed? Of wil je liever een juniorbed van 1.50 x 70cm, zodat je kindje lekker geborgen ligt en je veel plaats overhoudt in de kinderkamer?


Meer weten over Bibelotte?

Meer weten over Bibelotte? Meer weten over Bibelotte? Bibelotte heeft niet alleen een ruim assortiment aan opbergmeubels voor speelgoed, maar in de webshop vind je ook  behang, beddengoed, muurstickers en opbergmeubels Met al deze producten weet Bibelotte van elke kinderkamer een geweldige plek te maken. Kun je nog meer inspiratie gebruiken? Bekijk dan ons magazine boordevol inspiratie, weetjes, interviews en tips.