per pagina
  1. Wandmeubel 200cm
    Wandmeubel 200cm
    Vanaf 295,-
  2. Wandmeubel 135cm
    Wandmeubel 135cm
    Vanaf 235,-

Ben je op zoek naar een opbergmeubel, speeltafel of kinderbureau? Of ga je voor het complete plaatje en wil je er ook een bijpassend stoeltje bij? Bij ons vind je duurzame houten opbergmeubels die perfect bij elkaar passen én zorgen voor een opgeruimde kinderkamer. Dankzij de originele Bibelotte kleuren vind je bij ons voor ieder interieur een geschikt opbergmeubel.

Een opbergmeubel in verschillende soorten, kleuren en maten

Wanneer je een speelhoek wilt inrichten voor je kindje, vind je bij ons veelzijdige meubels die je op diverse manieren kunt gebruiken. Deze meubels zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt als opbergmeubel voor kinderspeelgoed. Tevens gebruikt je kindje het meubel om aan te spelen, op te chillen of aan te kleuren en knutselen. Jouw kindje kan zich hier dus uren mee vermaken en jij bent ’s avonds verlost van rondslingerend speelgoed in de woonkamer!

Kindermeubels van vurenhout

Al onze opberg- en kindermeubels zijn gemaakt van massief vurenhout. Deze houtsoort is makkelijk te schilderen met onze verschillende verfkleuren, heeft een natuurlijke uitstraling en is ook onbehandeld een plaatje in ieder interieur. De opbergmeubels zijn volledig demontabel, waardoor je ze zonder moeite in elkaar zet en verplaatst wanneer dat nodig is. Handig!

Houd de kinder- en woonkamer opgeruimd dankzij onze meubels

Hoe ons multifunctionele opbergmeubel ook gebruikt wordt; de meubels gaan lang mee, doordat deze veranderen met iedere stap in de ontwikkeling van je kind. In onze online winkel vind je niet alleen een handig opbergmeubel voor in de kinderkamer, maar ook diverse accessoires, zoals muurstickers en beddengoed. Maak van de kinderkamer een geweldige plek dankzij onze producten en bestel ze eenvoudig online. Voor inspiratie neem je een kijkje in ons magazine.