Opbergmeubel S Gelakt 135cm

De look&feel van onbehandeld hout en toch de bescherming van een laklaag. Dit meubel hebben wij alvast afgelakt met een milieuvriendelijke lak die niet verkleurd. Er zit een hele lichte witte pigment in de lak waardoor het hout een frisse uitstraling krijgt. 

415,-

Op voorraad

SKU
5100047013500011
Aantal speelgoedbakken
Opbergmeubel S Gelakt 135cm aanpassen
1 x Opbergmeubel S Gelakt 135cm simple   + 415,-

* Verplichte velden

  • Eigen transport en montageservice

  • Levering vanuit voorraad binnen 7 werkdagen op transport

  • Eigen fabriek in Nederland

  • Massief hout en solide constructie

Zo hebben onze klanten dit product gestyled Deel ook jouw aankoop met #bibelottebijmijthuis of @bibelottebedding op Instagram.

Details

Dit multifunctionele speelmeubel groeit fijn met je kind mee. Voor een groter kind dat even wil relaxen, leg je er gewoon een matraskussen op en je hebt een toffe chillplek of een extra zitplek aan de keukentafel.

De banken worden gespoten met een watergedragen en milieuvriendelijke lak. Wil je liever de bank zelf afwerken in kleur? Kies dan voor de onbehandelde variant.

Hoogte: 45cm 
Diepte: 47cm
Lengte: 135cm

De speelgoedbakken worden gemaakt van underlayment en voorzien van wieltjes. Ze hebben een front van vuren hout, een houtsoort met een mooie nerf.  Je kunt kiezen tussen onbehandelde fronten of in kleur mee laten spuiten. 

De banken worden gemaakt van ong 4cm dik massief hout. Ze zijn stevig genoeg om op te zitten, ook heel geschikt om te gebruiken als zitbank aan de keukentafel. De maat S heeft 2 open vlakken, je kunt in het keuzemenu aangeven hoeveel van deze vlakken je wilt vullen met een speelgoedbak. 

Het meubel wordt geleverd in losse onderdelen. Met de meegeleverde inbussleutel schroef je het meubel in elkaar. Ook de opbergbakken worden in losse onderdelen geleverd. Deze zet je op dezelfde manier in elkaar. Moet het meubel verhuizen of naar een andere kamer verplaatst worden? Dan haal je alles gewoon weer uit elkaar.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 5100047013500011
EAN 8721022031569
Kleur Gelakt
Afmeting S -135cm(l)x47cm(d)x45cm(h)