Opbergmeubel L onbehandeld 220cm

Deze handige speelgoedbank of speeltafel is een aanwinst voor elke kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Gebruik jij hem als bureau, bankje of opbergplek?

Hoogte: 45cm 
Diepte: 47cm
Lengte: 220cm

De speelgoedbakken worden gemaakt van underlayment en voorzien van wieltjes. Ze hebben een front van vurenhout, een houtsoort met een mooie nerf.  

De banken worden gemaakt van ong 4cm dik plaatmateriaal. Ze zijn stevig genoeg om op te zitten, ook heel geschikt om te gebruiken als zitbank aan de keukentafel. De maat L heeft 3 open vlakken, je kunt in het keuzemenu aangeven hoeveel van deze vlakken je wilt vullen met een speelgoedbak. 

De banken en de speelgoedbakken worden gemonteerd geleverd, je hoeft ze zelf dus niet in elkaar te schroeven. Handig!  

355,-

Op voorraad

SKU
5111047022000011
Aantal speelgoedbakken
Opbergmeubel L onbehandeld 220cm aanpassen
1 x Opbergmeubel L onbehandeld 220cm simple   + 355,-

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf € 50,- (uitgezonderd meubels)

  • Eigen fabriek levering vanuit voorraad

  • Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden (uitgezonderd meubels)

  • Duurzame en natuurlijke materialen

Zo hebben onze klanten dit product gestyledDeel ook jouw aankoop met #bibelottebijmijthuis of @bibelottebedding op Instagram.

Details

Dit multifunctionele speelmeubel groeit fijn met je kind mee. Voor een groter kind dat even wil relaxen, leg je er gewoon een matraskussen op en je hebt een toffe chillplek of een extra zitplek aan de keukentafel.

Hoogte: 45cm 
Diepte: 47cm
Lengte: 220cm

De speelgoedbakken worden gemaakt van underlayment en voorzien van wieltjes. Ze hebben een front van vuren hout, een houtsoort met een mooie nerf.  Je kunt kiezen tussen onbehandelde fronten of in kleur mee laten spuiten. 

De banken worden gemaakt van ong 4cm dik massief hout. Ze zijn stevig genoeg om op te zitten, ook heel geschikt om te gebruiken als zitbank aan de keukentafel. De maat L heeft 3 open vlakken, je kunt in het keuzemenu aangeven hoeveel van deze vlakken je wilt vullen met een speelgoedbak. 

Het meubel wordt geleverd in losse onderdelen. Met de meegeleverde inbussleutel schroef je het meubel in elkaar. Ook de opbergbakken worden in losse onderdelen geleverd. Deze zet je op dezelfde manier in elkaar. Moet het meubel verhuizen of naar een andere kamer verplaatst worden? Dan haal je alles gewoon weer uit elkaar.

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 5111047022000011
EAN 8721022032498
Kleur Onbehandeld
Afmeting L -220cm(l)x47cm(d)x45cm(h)