Behang Honingraat wit/nude

In zachte, nudekleurige lijnen zijn zeshoeken geprint op een witte ondergrond. En nee, die bronskleurige hexagons tussendoor zijn geen foutjes…

Afmeting per rol: 2 banen van 50cm breed en 270cm hoog.

Op voorraad
SKU
111102010027006
Special Price 42,- Regular Price 69,-
  • Gratis bezorging vanaf € 50,- (uitgezonderd meubels)

  • Eigen fabriek levering vanuit voorraad

  • Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden (uitgezonderd meubels)

  • Duurzame en natuurlijke materialen

Zo hebben onze klanten dit product gestyled Deel ook jouw aankoop met #bibelottebijmijthuis of @bibelottebedding op Instagram.

Details

Dit behang is eigenwijs en lief tegelijk, net als je kindje. Het is lekker licht, niet te druk en tóch allesbehalve standaard. Jongens en meiden die houden van een subtiele en tegelijkertijd opvallende print: hier is je lievelingsbehang! En oja ouders, we snappen het wel als je meteen wat rollen bestelt voor je eigen slaapkamer hoor. Het honingraatbehang is niet alleen mooi in de kinderkamer. Als je ’t ons vraagt, past hij perfect in het hele huis. Behangen maar! 

Check dubbelcheck

We raden je aan de print even te controleren voordat je de behangbanen op de muur plakt. Raken de lijntjes van de honingraat elkaar niet? Dan kan het zijn dat er een snijfout is gemaakt. In dat geval wordt het behang opnieuw voor je geprint. Raken de lijntjes elkaar wel maar vallen ze niet exact op elkaar? In dat geval blijven we binnen de acceptabele snijmarge van 1mm per baan

 

Een rol bevat 2 banen van 270 cm hoog en 50cm breed. 

Tussen de banen zit een kniplijn. Plak de banen in de juiste volgorde naast elkaar en het patroon loopt altijd mooi door. 

Kom je niet uit met de hoogte? Dan is maatwerk de oplossing. Bij maatwerk worden de banen in de hoogte van jouw wand geprint. Je berekent het maatwerk eenvoudig in de configurator.

Check hier de behanginstructies

Meer informatie

Meer informatie
SKU 111102010027006
EAN 6013755355374
Kleur Terra
Afmeting 2x50cm breed en 270cm hoog
Materiaal Vliesbehang