Een leeshoekje in de kinderkamer

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Een leeshoekje in de kinderkamer zorgt ervoor dat jouw kind een heerlijk plekje heeft om lekker te lezen. Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Of je dit nu samen doet, of je kind al alleen leest: in een speciale leeshoek komen verhalen tot leven en kan je kindje helemaal opgaan in zijn of haar fantasie. Met de meubels en accessoires van Bibelotte creëer je een fijn hoekje in iedere kamer: ook als je weinig ruimte hebt!

Wil je een leeshoekje inrichten? speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Hoe creëer je een gezellig leeshoekje in de kinderkamer?

In onze online kinderwinkel vind je duurzame meubels en hippe accessoires waarmee je kinderkamers gezellig inricht. In een grote kinderkamer kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een apart leeshoekje in te richten. Hier liggen de favoriete leesboeken van je kindje binnen handbereik en kan hij of zij in alle rust heerlijk lezen. Met onze kindermeubels maak je er een gezellig hoekje van. Heb je weinig ruimte? Ook een hoek in de woonkamer kan worden omgetoverd tot leeshoek. Kies bijvoorbeeld voor een fijne zitzak of maak een loungehoek van een wandmeubel. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Richt een fijn hoekje in voor je kind

Wil je een leeshoekje of kinderspeelhoek creëren voor jouw kindje? Onze producten matchen met vrijwel ieder interieur en zorgen voor een rustig, maar gezellig hoekje. Kies de meubels en accessoires die je nodig hebt voor het inrichten van de speelhoek of -kamer en bestel ze eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 14.00 uur? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden! (Uitgezonderd opbergmeubels en maatwerk).