Behang Honingraat zeegroen

Witte honingraten zijn afgebeeld op een zeegroene ondergrond. Voor het speelse effect zit er af en toe een bronskleurige zeshoek tussen.

Afmeting per rol: 2 banen van 50cm breed en 270cm hoog.

Op voorraad
SKU
111102010027005
Special Price 42,- Regular Price 69,-
  • Gratis bezorging vanaf € 50,- (uitgezonderd meubels)

  • Eigen fabriek levering vanuit voorraad

  • Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden (uitgezonderd meubels)

  • Duurzame en natuurlijke materialen

Zo hebben onze klanten dit product gestyledDeel ook jouw aankoop met #bibelottebijmijthuis of @bibelottebedding op Instagram.

Details

Dit grijsgroene behang met hexagons is helemaal van nu. In plaats van alles in een kleur af te drukken, is er tijdens het printen gespeeld met bronskleurige inkt. Zo past het frisse behang super in een Scandinavische, moderne woonstijl. Het is dan ook niet verboden dit behang in een andere kamer dan de kinderkamer te plakken…

Check dubbelcheck

We raden je aan de print even te controleren voordat je de behangbanen op de muur plakt. Raken de lijntjes van de honingraat elkaar niet? Dan kan het zijn dat er een snijfout is gemaakt. In dat geval wordt het behang opnieuw voor je geprint. Raken de lijntjes elkaar wel maar vallen ze niet exact op elkaar? In dat geval blijven we binnen de acceptabele snijmarge van 1mm per baan. 

 

Een rol bevat 2 banen van 270 cm hoog en 50cm breed. 

Tussen de banen zit een kniplijn. Plak de banen in de juiste volgorde naast elkaar en het patroon loopt altijd mooi door. 

Kom je niet uit met de hoogte? Dan is maatwerk de oplossing. Bij maatwerk worden de banen in de hoogte van jouw wand geprint. Je berekent het maatwerk eenvoudig in de configurator.

Check hier de behanginstructies

Meer informatie

Meer informatie
SKU 111102010027005
EAN 7436951157181
Kleur Tijm
Afmeting 2x50cm breed en 270cm hoog
Materiaal Vliesbehang