Alsjeblieft, een kleurenpalet van Bibelotte!

Hieronder vind je alle ins & outs over de kleuren.

Hoe gebruik je dit palet?

De tint voor de andere muur? De kleur voor dat ene meubelstuk? Met dit palet kies je zonder moeite een bijpassende kleur. Alle kleuren matchen met het Bibelotte behang én zijn onderling goed te combineren. Alle Bibelotte kleurnummers zijn hier te bestellen in muurverf of lakverf.

Wat handig dit kleurenpalet! We hadden de kleur zelf nooit bedacht, maar het resultaat overtrof onze verwachtingen.

Van subtiel tot gewaagd

Houd je van licht of neutraal? Dan valt jouw oog vast op de bovenkant van het palet. Mag het wat gedurfder? Dan kies je kleuren uit de onderste rij. Je kunt natuurlijk ook een basis maken met de bovenste kleuren en de boel opleuken met een accentkleur uit de onderste rij. Aan mogelijkheden geen gebrek, dus leef je uit!

Echt een uitkomst dit kleuradvies. Het heeft ons een hele zoektocht bespaard.

Goed om te weten

Kleuren op papier zijn altijd nét even anders dan kleuren op de muur of op hout. Daarnaast zijn kleuren afhankelijk van de omgeving. Het materiaal, de vloer en de lichtinval in de kamer; er zijn tal van factoren die van invloed zijn op het resultaat. Test de kleur dus altijd eerst in de ruimte waar je deze wilt gebruiken.

Wij kozen bij het behang Madelief nude twee kleuren uit het palet. En het is zo mooi geworden! Met deze bijpassende kleuren komt het behang nog mooier uit.