Behangcombinaties

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Behangcombinaties zijn een leuke manier om verschillende behangpatronen en -kleuren met elkaar te combineren in de kinder- of speelkamer. Het is namelijk niet per se nodig om iedere muur met hetzelfde behang te decoreren! Bij Bibelotte vind je een uitgebreide behangcollectie. De neutrale kleuren en subtiele prints maken ons behang ideaal om te combineren.

Op zoek naar behangcombinaties?speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Tijdloze behangcombinaties voor een speelse uitstraling in de kinderkamer

Ben je op zoek naar behang voor een speelkamer of kinderkamer? Je zult zien dat er eindeloos veel kleurencombinaties, patronen en dessins te vinden zijn in onze uitgebreide behangcollectie. Daarom is het maken van behangcombinaties een goed idee! Zo combineer je verschillende kleuren of patronen met elkaar, wat zorgt voor een speelse uitstraling in de kinderkamer van een jongen of meisje. Neem bijvoorbeeld ons behang met vissen. Deze behangsoort leent zich er uitstekend voor om te combineren met behang in de kleur van de zee!


Maak unieke combinaties met ons behang

Met behangcombinaties decoreer je de kinderkamer helemaal zoals jij dat wilt. Zo zorg je er met een combinatie van verschillende effen kleuren bijvoorbeeld voor dat de kamer rustig oogt. Wat je smaak ook is, dankzij de uitgebreide behangcollectie van onze online kinderwinkel vind je gegarandeerd iets wat past in de kamer van jouw kindje. Bekijk de collectie online of ga langs bij een van onze verkooppunten.