Behangstaal aanvragen

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Als je twijfelt tussen verschillende behangsoorten, is het slim om van iedere soort een behangstaal te bestellen. Bij Bibelotte bieden wij een uitgebreide behangcollectie aan. Het is dan ook begrijpelijk als je niet direct weet welke behangsoort je kiest voor de baby-, kinder- of speelkamer! Vraag daarom de behangstalen aan, om de verschillende soorten eens in het echt te bekijken.

Op zoek naar behangstalen?speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Probeer verschillende patronen uit door van elke soort een behangstaal te bestellen

Het uitkiezen van kinderbehang voor meisjes of jongens kan een lastige klus zijn. Welke kleur kies je, en voor welk patroon ga je? Daarom bieden we je de mogelijkheid om een behangstaal te bestellen, om verschillende patronen en kleuren met elkaar te vergelijken. Je bestelt maximaal vijf behangstalen, waarna je deze binnen een paar dagen bij je thuis ontvangt. Hierbij ontvang je ook een kortingscode, waarmee je later het nieuwe behang voor in de speelkamer of kinderkamer met korting bestelt!


Bestel verschillende proefstalen

Om de keuze wat eenvoudiger te maken, bestel je bij ons een behangstaal van iedere behangsoort die je voor ogen hebt voor de kinderkamer. Uiteraard hoeft je aankoop uiteindelijk niet bij één behangsoort te blijven, je kunt ook verschillende patronen en kleuren gebruiken voor een unieke behangcombinatie! Bekijk ons aanbod online of bezoek onze verkooppunten om het behang te bekijken.