Knuffelkussentjes om overal mee naartoe te nemen!

Kinderen zijn dol op de knuffelkussentjes. Ze zijn lekker om mee te spelen en ideaal voor jouw kindje om mee naar bed te nemen. De kussentjes, die gevuld zijn met 100% pure schapenwol en lavendel, hebben een kalmerend effect en zorgen voor een optimale nachtrust.

Gevuld met pure schapenwol

De knuffelkussentjes hebben een afmeting van 15x30cm en altijd één kant met knuffelbare teddystof. Voor de vulling is gebruikgemaakt van 100% natuurlijke materialen. Wel zo’n fijn idee.

Ideaal om onderweg te gebruiken, lekker slapen tegen het kussentje aan!
 • Heerlijke rustgevende geur

  Het binnenkussen is gevuld met 100% natuurlijke schapenwol. Dit neemt de geur van je kindje aan en maakt dat het kussentje snel vertrouwd voelt. Er zit ook een vleugje lavendel in. Lekker rustgevend!

 • Het grote voordeel? Dat onze dochter niet altijd meer het speentje nodig heeft. Ze knuffelt net zo graag met het kussentje!
  Verschillende prints
 • Met handige lus

  Door de vastgenaaide lus zijn de knuffelkussentjes goed vast te maken aan een autostoeltje of kinderwagen.

 • Altijd wisselende prints

  De ene kant is van teddystof, de andere kant van katoen met een print erop.

  Mijn dementerende moeder is fan van het knuffelkussen. Altijd troost en zachtheid dichtbij.
 • Wasbaar in de machine

  De hoes heeft een rits, zodat je hem gemakkelijk kunt wassen in de wasmachine. Let op: het binnenkussentje mag je alleen op wolwas wassen. Wordt de schapenwol na verloop van tijd wat plat? Pluk de wol door de stof heen weer uit elkaar, zodat er weer volume in komt.

 • Voor groot en klein

  De kussentjes worden voor groot en klein besteld. Want eerlijk is eerlijk, niet alleen kinderen slapen lekker met een kussentje.