Niet tevreden met je Bibelotte product?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar vooruit. Uiteraard mag je producten terugsturen als je ze toch liever niet koopt. (uitgezonderd maatwerk) Hieronder lees je op welke manier je kunt retourneren.

Retourneren

  • We hanteren een retourtermijn van 14 dagen.
  • Uitgezonderd opbergmeubels en maatwerk behang, deze kunnen niet geretourneerd worden.
  • Meld voor het opsturen je retourzending bij Bibelotte. Niet aangemelde retouren crediteren we niet.
  • Het aanmelden van retouren kan per e-mail naar [email protected].
  • De kosten van de retourzending zijn voor jou.
  • Je kunt retouren sturen naar: Bibelotte Retouren, Bospoort 11b 6711 BT Ede
  • Vergeet niet je naam en ordernummer te vermelden, zo kunnen we jouw order terugvinden in ons systeem.
  • Het verschuldigde orderbedrag storten we binnen 7 dagen na ontvangst van de retouritems terug op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan.
  • Retourneer je de hele order, dan krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Retourneer je een deel van de order, dan krijg je het bedrag van het geretourneerde item gecrediteerd.

Bibelotte behoudt zich het recht voor slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten al gebruikt of na ontvangst beschadigd zijn.

Imperfecties in het hout

Onze meubels worden gemaakt van hout. Hout is een natuurproduct, met een zichtbare nerfstructuur. Ook kleine oneffenheden horen erbij. Natuurlijk schuren wij alle meubels goed voordat ze naar de spuiterij gaan, maar een putje of groefje is niet te voorkomen. Hierop geven we dan ook geen garanties of korting. Uiteraard checken wij het meubel nog voordat het jouw kant op komt. En mocht tijdens het transport toch de lak beschadigen, dan lossen we dit keurig op.

Eerst checken, dan behangen

We leveren behang van hoge kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er een foutje insluipt, denk aan een printstreep of drukfout. We raden je dan ook aan de print even te controleren voordat je de behangbanen op de muur plakt. Spot je voor of tijdens het behangen een fout? Neem dan contact met ons op. Zolang het behang nog niet tegen de muur zit, sturen we gelijk nieuwe rollen naar je toe! Nogmaals: check het behang vooraf. Dit om te voorkomen dat je alles opnieuw moet plakken. Als je het behang eenmaal verwerkt hebt, gaan we niet meer in op reclamaties.