Heb je moois van Bibelotte besteld?

Nu is het onze beurt. We gaan je product(en) klaarmaken om te versturen.

Verzending per pakketdienst in Nederland en België


 Op het moment dat het moois naar jou onderweg is, krijg je van ons via e-mail het track-and-tracenummer. Onder de € 50,- betaal je € 4,95 verzendkosten en daarboven betalen wij de verzendkosten voor jou.

Transport meubels

Heb je een opbergmeubel besteld? Die is te zwaar voor de pakketdienst, hiervoor sturen we een speciale transporteur bij je langs. We houden je op de hoogte van de levering. Als het zover is, krijg je vooraf een belletje van de transporteur. De kosten voor het transport zijn €30,- en betaal je €25,- extra dan zetten ze het meubel ook voor jou in elkaar! De verpakking nemen ze ook weer mee, opgeruimd is netjes! Alle meubels liggen op voorraad, meestal wordt het binnen een week bij jou afgeleverd. Is je auto groot genoeg, dan kun je er ook voor kiezen het meubel bij ons op te halen.

Afhalen

Heb je ervoor gekozen om je bestelling op te komen halen bij ons magazijn in Ede? Dan krijg je via e-mail een seintje als het moois voor je klaarstaat. Laat vooraf altijd even weten wanneer je komt, dan zorg ik ervoor dat je niet voor een dichte deur staat.